Individuele coaching

 

Onplezierige ervaringen uit het heden en verleden leiden vaak tot het blokkeren van onze natuurlijke energiestroom.

Ons emotioneel en lichamelijke welzijn wordt hierdoor verstoord en ons bewustzijn uitgedaagd om te verruimen.

 

Tijdens een individuele coaching luister ik naar wat je momenteel ervaart. Het is helemaal oké wat je ervaart, want niets ervaar je zomaar.

Ondertussen neem ik waar hoe je energie stroomt en op jouw ritme begeleid ik je dan verder via een gesprek en/of ervaringsoefeningen.

Tijdens de oefeningen kan je via je zintuigen informatie uit je intuïtie ontvangen vanuit jouw waarneming, maar ook vanuit de waarneming van anderen en als observator.

Verschillende tools komen aan bod, welke je op je levenspad dagelijks verder kan integreren.

 

Blokkerende energieën (o.a. angst, pijn, verdriet, boosheid, afschuw) kunnen we bijvoorbeeld terug laten stromen door ze er te laten zijn (erkennen) en er bewust doorheen te ademen. Hierdoor ervaren we terug meer energie en verbinding met onze innerlijke liefdevolle bron, ontstaan er nieuwe inzichten en kunnen we vanuit verbinding met het oneindig liefdevolle levensweb stap voor stap meer leven vanuit wie we werkelijk zijn. 

 

Zo kunnen we o.a. bewuster worden van onze gronding, zelfbeeld en grenzen, hoe deze vaak afhankelijk lijken te zijn van de omgeving waarin we ons bevinden en hoe we hier anders mee om kunnen gaan.

 

Indien je energiepijl op een laag pitje staat, starten we eerst met het laten stromen van de aanwezige universele levensenergie in je energiesysteem. Het brengt je energie terug meer in balans, waardoor je meer rust en ontspanning ervaart en later zelf met je groeiproces verder aan de slag kan gaan.

 

Er kan ook een individuele coaching in het Bois d'Hubermont (te voet vanuit de Waterlelie) of in de tuin van de Waterlelie doorgaan.

 

Indien nodig begeleid ik ook mensen met een palliatieve prognose aan huis. Het omgaan met emoties, verlangens, conflicten (in jezelf of met de omgeving), hoe je naar de dood kijkt en deze ervaart, aandacht voor bewaking van eigen grenzen en die van de omgeving kunnen o.a. aan bod komen.

 

Een individuele coaching duurt 1 tot 1,5u en hiervoor betaal je 75 €.

Voor meer info of om een afspraak te maken, kan je contact met mij opnemen.

 

0497 41 10 41 

BTW 0819.136.492

waterlelietw@gmail.com